Konsultationer for studerende – Københavns Universitet

Data Science Lab > Konsultationer > For studerende

Statistik-konsultationer for studerende

Konsultationer for studerende

Studerende fra SCIENCE har mulighed for at diskutere deres data-problemer med en statistiker eller en datalog. Ofte - men ikke altid - er problemet relateret til den studerendes bachelorprpjekt eller speciale. Møderne varer op til 20 minutter og er ment som "hjælp til selvhjælp". Den studerende udfører selv analyserne efter mødet.

Vi holder både konsultationer på Nørre Campus og Frederiksberg Campus, se nedenstående skema. SCIENCE-studerende kan frit vælge mellem de to steder. Book en tid eller duk uanmeldt op til åben konsultation eller legestue. Bemærk at der kan forekomme aflysninger.

Der er nogle ændringer fra januar 2018:

  • Vi tilbyder nu møder med både statistiskere og dataloger
  • Som supplement til konsultationerne tilbyder vi også en ugentlig “Data Science Legestue”, hvor studerende kan sidde og arbejde, og hvor en statistisker og en datalog er til stede og løbende kan hjælpe.
  • Møder og legestue om tirsdagen er i lokale 04.3.15 på HCØ (tredje sal i matematikbygningen).
  • Møderne om fredagen er i det store mødelokale på biblioteket på Frederiksberg Campus (stueetagen).

Hvis du kommer fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND), så bedes du i stedet benytte tilbuddene på Biostatistisk Afdeling.

Ændringer i sommerperioden:

  • Statistik: Der er konsultationer tirsdag og fredag til og med fredag den 29. juni, og desuden tirsdag den 3. juli og tirsdag den 10. juli. Efter sommerpausen er der konsultationer om tirsdagen fra den 14. august, og om fredagen fra den 7. september.
  • Datalogi: Der er konsultationer tirsdag og fredag til og med fredag den 29. juni, derefter om tirsdagen i hele juli, men ikke august. Første gang efter sommerpausen er tirsdag den 4. september.

Book en konsultation eller mød op til den "åbne vejledning" og vent til der bliver ledigt.

Man Tir Ons Tor Fre
11-12
12-13 Book konsult.  
13-14 Legestue Book konsult.
14-15 Åben konsult.
15-16


Nørre Campus, HCØ, Matematikbygningen, 04.3.15 (detaljer - find vej)
Frederiksberg Campus, Biblioteket, mødelokale i stueetagen (detaljer - find vej)