Statistik-konsultationer for studerende

Konsultationer for studerende

###########################

Grundet den nuværende sundhedskrise har vi lukket for fysiske konsultationer de næste to måneder. I stedet kan du sende henvendelser med mail til datalab@science.ku.dk. Angiv gerne et telefon-nummer, så vi eventuelt kan ringe tilbage og diskutere/forklare problemet. 

#########################

Studerende fra SCIENCE har mulighed for at diskutere deres data-problemer med en statistiker eller en datalog. Ofte - men ikke altid - er problemet relateret til den studerendes bachelorprpjekt eller speciale. Møderne varer op til 20 minutter og er ment som "hjælp til selvhjælp". Den studerende udfører selv analyserne efter mødet.

Vi holder både konsultationer på Nørre Campus og Frederiksberg Campus, se nedenstående skema. SCIENCE-studerende kan frit vælge mellem de to steder. Book en tid eller duk uanmeldt op til åben konsultation eller legestue. Bemærk at der kan forekomme aflysninger.

  • Vi tilbyder møder med både statistiskere og dataloger
  • Som supplement til konsultationerne tilbyder vi også en ugentlig “Data Science Legestue”, hvor studerende kan sidde og arbejde, og hvor en statistisker og en datalog er til stede og løbende kan hjælpe.
  • Møder og legestue om tirsdagen er i lokale 04.3.15 på HCØ (tredje sal i matematikbygningen).
  • Møderne om fredagen er i det store mødelokale på biblioteket (H60) på Frederiksberg Campus (stueetagen).

Hvis du kommer fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND), så bedes du i stedet benytte tilbuddene på Biostatistisk Afdeling.

Book en konsultation eller mød op til den "åbne vejledning" og vent til der bliver ledigt.

Åben vejledning: Kom venligst når den starter, så vi kan se hvor mange der har behov for vejledning. Kom altså kl 13.00 om tirsdagen eller kl 14.00 om fredagen.

Ændringer: Ingen statistikkonsultationer tirsdag 11/2, fredag 14/2, fredag 28/2. Ingen datalogi-konsultation fredag 14/2.

Man Tir Ons Tor Fre
11-12
12-13 Book konsult.  
13-14 Legestue Book konsult.
14-15 Åben konsult.
15-16


Nørre Campus, HCØ, Matematikbygningen, 04.3.15 (detaljer - find vej)
Frederiksberg Campus, Biblioteket, mødelokale i stueetagen (detaljer - find vej)